Sejlads i år 2001

Sejlplan.


Vores sejlplan for år 2001 er som skitseret på kortet ovenfor. Vi forlader Ayamonte medio juni, og sejler så ned til Gibraltar. Her vil vi gøre et lille ophold på nogle dage inden vi begiver os ind i Middelhavet.
Det er så planen at vi stille og roligt bevæger os hen langs Costa del Sol. Vi vil se så meget som muligt under turen. Efter Almeria og Cabo de Gata går det nordover langs costa blanca indtil vi når op nord for Alicante. Herfra stikker vi over til Ibiza og Formentera, hvor vi vil give os god tid. Så tages det lille hop over til Mallorca og Menorca, hvor vi også vil opholde os en del tid. Primo august skiftes besætning idet Henny rejser hjem og jeg tager et par gaster om bord. Turen går så over til Sardinien og videre til Sicilien. Opholdstid i land og sejltid afgøres ved  "skibsråd" bestående af den til enhver tid værende besætning.
Fra Sicilien går det sydom "Støvlen" over til Grækenland hvor vi vil besøge øerne i det Ioniske hav bl.a.  Corfu, Lefkas. Sidst på året finder vi vinterhavn, muligvis i Preveza, hvorfra der skulle være gode forbindelser til Danmark.

Vort kontaktpunkt vil under hel turen være vor Email: poulsen.viking@image.dk

TILBAGE TIL FORSIDE